Hokseberg2001De zwemvierdaagse komt er weer aan in ’t Harde en wel voor de 39e keer. De zwemvierdaagse wordt gehouden van maandag 9 september t/m vrijdag 13 september 2013. De kinderen onder ons t/m 10 jaar en in bezit van een zwemdiploma zwemmen dagelijks 10 baantjes en wat is er nou leuker om dit samen met al je vriendjes te doen.  En dan verdien je ook nog eens een medaille.

De jeugdigen boven de 10 en de volwassenen zwemmen iedere dag 20 baantjes. Heerlijk voor de sportiviteit en de gezelligheid. Want er hangt een gezellige sfeer in het zwembad niet in de laatste plaats door de muziek die gedraaid wordt en de versieringen.

De starttijden zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.30  tot 19.00 uur en woensdag van 16.30 tot 19.00 uur. Er mag dit jaar ook niet voor 14.30  uur gestart worden en niet na 19.00 uur dit i.v.m de veiligheid. Volwassenen vanaf 25 jaar kunnen ook ’s ochtends van 09.30 tot 10.30 uur hun afstand zwemmen.

De jeugd mag  sponsors zoeken voor  Zorgboerderij Westbroek die veel goed werk doet. Probeer maar eens de meeste sponsors bij elkaar te krijgen. Voor degene met de meeste sponsors is er een leuke verrassing.

Bovendien hebben we op woensdag een leuke kindermiddag met dit jaar verassende nieuwe attracties maar ook met het traditionele schuimbad. Voor niet deelnemers aan de vierdaagse is de entree maar €1,50 op de kindermiddag, doe je wel mee met de vierdaagse is de entree gratis.

De inschrijfformulieren voor de zwemvierdaagse zijn aan de kassavan het zwembad De Hokseberg verkrijgbaar. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,– per persoon. Voor ouders die hun kind(eren), onder de acht jaar, willen begeleiden, zijn er begeleiderkaartjes à € 3,50 per persoon.

Abonnementen zijn tijdens de Zwemvierdaagse niet geldig! Als beloning ontvangt u naast gezelligheid en de persoonlijke prestatie, op vrijdag de Nationale Zwemvierdaagse medaille.

Voor meer informatie kunt u terecht bij zwembad De Hokseberg, tel: 0525-651201.

Komen jullie en u zwemmen dan doen wij ons best er een leuk feestje van te maken