zwemvierdaagseNet als vorig jaar, zal ook dit jaar zwem4daagse-commissie,de zwemvierdaagse organiseren in het zwembad “de Hokseberg” in ‘t Harde van Maandag 5 september t/m vrijdag 9 september 2016. Jij doet toch ook weer mee met de 42e editie van de zwemvierdaagse?

Er zijn vijf dagen om een afstand te zwemmen van 14:30 uur tot 19:00 uur. Behalve de woensdagmiddag, die is gereserveerd voor de kleintjes. Je kunt dan weer zwemmen om 16:30 uur. Om in aanmerking te komen voor een medaille moet je in ieder geval vier dagen zwemmen. Als je nog geen 10 bent mag je 250 meter zwemmen en ben je boven de 10 dan zwem je 500 meter. Iedereen mag deelnemen, maar je moet wel in het bezit zijn van zwemdiploma A.

Je kunt je inschrijven aan de kassa van het zwembad waar direct de betaling moet worden voldaan. De kosten zijn € 6,00 p.p. Als je je voor inschrijft bij de kassa dan krijg je korting…! Je kunt een leuke prijs winnen als je de jongste deelnemer of de oudste deelnemer bent. Neem dus je vader of moeder of je opa of oma mee. Je mag natuurlijk ook je broer of zus of een vriendje of vriendinnetje meenemen. Tijdens de zwemvierdaagse wordt op woensdagmiddag 7 september de kindermiddag gehouden. Dit begint om 13:30 uur tot 16:00 uur. Hier worden allerlei leuke activiteiten gehouden zoals, bommetje, muntje duiken, glij naar de overkant en matje lopen. Als afsluiting “ het Schuimbad” wat wordt verzorgt door de brandweer van de Gemeente Elburg. In het schuimbad worden tonnetjes gegooid met een nummer erin waarmee je een leuk prijsjes kunt winnen. Misschien win jij wel een zwem-abonnement voor volgend jaar. Doe je niet mee met de zwem4daagse dan kost je de kindermiddag