Ook dit jaar hoopt de Supporters Vereniging weer een spetterende vlooienmarkt te organiseren. Deze zal plaatsvinden op Hemelvaartsdag 25 mei op en rond het Sportpark Schenk. Het is dit jaar al de 30e keer dat de markt wordt georganiseerd. Jong en oud weet de weg naar het sportpark altijd moeiteloos te vinden. En voor iedereen is er wel wat te vinden tussen alle handelswaar. Voor de kinderen zijn er diverse kermisattracties waar de kleinsten onder ons zich prima kunnen vermaken. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Zo zijn er verschillende kramen waar u een lekker tussendoortje kunt halen. Ook onze schitterende kantine is de hele dag geopend, waar u even lekker kunt uitrusten onder het genot van een kopje koffie of een glaasje bier en dit alles bij live-muziek

Landelijke bekendheid
Handelaren uit het hele land zullen op Hemelvaartsdag 2017 de weg naar het ’t Harde weer weten te vinden. Ruim 400 handelaren zullen op deze dag weer proberen hun waar aan de man te brengen. Reeds in de vroege uurtjes zullen de eerste koopjesjagers al weer over de markt struinen naar iets van hun gading. Ook dit jaar verwachten zullen weer ruim 15000 bezoekers uit de wijde omgeving komen snuffelen tussen de handelswaar van de vele standhouders.

Parkeren
Om al deze mensen tot dienst te zijn hebben wij diverse parkeergelegenheden in de nabijheid van de markt. De route naar deze parkeerplaatsen staat duidelijk aangegeven en ter plekke zijn er verkeersregelaars aanwezig die u naar de juiste plek wijzen. Hopelijk wordt hier veel gebruik van gemaakt. De kosten voor het parkeren bedragen dit jaar slechts 2 euro.

Vrijwilligers
Het is voor de Supporters Vereniging onmogelijk om de markt te organiseren zonder de hulp van de vele vrijwilligers. Wat zijn wij blij dat de SV ’t Harde zo’n grote vrijwilligersclub heeft. Van mensen die ’s ochtends helpen bij het naar de plaats brengen van de handelaren, tot de mensen die achter de bar staan en de mensen die na afloop weer helpen bij het opruimen van alles. Zonder deze vrijwilligers was het onmogelijk om de markt elk jaar weer te organiseren.

Organisatie
De organisatie van de markt is al weer in volle gang bezig en is sinds het begin in de handen van de heren van de Supportersvereniging “Groen-Wit”. De eerste voorbereidingen beginnen al in december en verlopen soepel. Op dit moment op dit moment zijn er nog enkele plekken beschikbaar. Voor meer informatie stuur een mailtje naar supportersvereniging@svtharde.nl

Wij hopen ook dit jaar weer op een schitterende markt, met hopelijk prachtig weer en veel bezoekers!