koningsdag-300x300Vanwege de slechte weersvoorspelling heeft de Oranjevereniging ’t Harde een andere locatie voor Koningsdag gevonden.

Als vanouds begint Koningsdag op ’t Harde met de aubade. De Aubade start om 09:30 bij Mariposa. Na afloop wordt er een toost uitgebracht met Oranjebitter.

Alle activiteiten zouden plaatsvinden op het grasveld aan de Singel. Dit grasveld is inmiddels verregent en zal morgen 1 grote modderpoel worden. Dit tezamen met de voorspelde kou hebben wij besloten de activiteiten te verplaatsen. We kunnen terecht op het terrein van het MFC Aperloo. De evenementen tent verplaatst naar het parkeerterrein van het MFC en voor de kinderen mogen we gebruik maken van de beneden zaal.

In de beneden zaal zullen de spelletjes voor de kinderen worden georganiseerd. Dus vanaf 11:00 bent u hier van harte welkom! Hier zullen ook een aantal attracties komen te staan zoals u elk jaar van ons gewend bent.

Inmiddels heeft de Oranjevereniging ’t Harde al een aantal foto’s mogen ontvangen van enthousiaste kinderen die hun fiets al aan het versieren waren. Dit heeft ons doen besluiten om de fietsenoptocht voor de jongere kinderen wel door te laten gaan. De optocht met versierde fietsen start om 10:30 vanaf de Singel. De route zal eindigen bij het MFC Aperloo, waar de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

Voor wie de kou en regen toch wil trotseren en met een kleedje aanwezig wil zijn, uiteraard ben je welkom! Je kan dan plaatsnemen op de beschikbare parkeerplaats. Mogelijk is er nog een optie dat dit ook in de zaal kan, maar voor nu kunnen we dit nog niet garanderen.

Kom dus gerust naar het MFC Aperloo om gezellig Koningsdag te vieren!