logo wielOer-Hollandse Spellenmarathon
Op dinsdagavond 18 november wordt er in wijkontmoetingscentrum Jeanne d’Arc een gezellige spelletjesavond georganiseerd. Of je nou houdt van sjoelen, mens-erger-je-niet spelen of blikgooien; dit kan allemaal op de spelletjesavond!
De avond zal plaatsvinden van 19.30 tot 21.00 uur en de avond kost €1,50 (incl. 1 consumptie en hapjes). Het wijkontmoetingscentrum Jeanne d’Arc is te vinden aan de Hertog Willemweg 3 op ’t Harde. Wees welkom!

Kleedjesmarkt
Wat is er nou gezelliger dan een ouderwetste kleedjesmarkt? Voor €2,00 mag je je eigen kleedje neerleggen en je spulletjes verkopen. Om gezellig langs te komen kost natuurlijk niks. Dus ga overstag en sla je slag!
De kleedjesmarkt is op woensdag 19 november van 14.00 tot 16.00 uur in wijkontmoetingscentrum Jeanne d’Arc op ’t Harde. Om aan te melden voor een plek van je kleedje kun je je t/m 17 november aanmelden door te mailen naar jorick.wiel@gmail.com
of te bellen naar 0525-681212.

High Tea
Gezellig thee drinken met veel lekkere versnaperingen en gezellig met elkaar praten. Klinkt als een gezellige middag, toch? Geef je daarom snel op voor de High Tea die op zaterdag 20 november om 14.30 uur zal plaatsvinden in wijkontmoetingscentrum Jeanne d’Arc, Hertog Willemweg 3 op ‘t Harde. De kosten zijn €10,- per persoon. Je kan je opgeven door te bellen naar 0525-659690.

Creatief kleuren & schilderen
Zin om alle creatieve energie eruit te gooien of om gewoon artistiek bezig te zijn? Elke woensdagmiddag is er van 14.00 tot 15.30 uur creatief kleuren & schilderen. Onze ervaren vrijwilligers kunnen u helpen om het beste uit uw kunstwerk te halen. Deze middag is gratis.
Dit alles gebeurd in wijkontmoetingscentrum Jeanne d’Arc, Hertog Willemweg 3 op ’t Harde.