'T HARDE   BUSINESSCLUB19 november is de gemeenteraad en het college van Elburg te gast bij de Businessclub ’t Harde. Het programma staat in het teken van kennismaking tussen politiek en bedrijfsleven. “We gaan op een interactieve manier met elkaar het gesprek aan”, aldus bestuurslid Patrick Visch, “De formule die we daarvoor gekozen hebben staat garant voor een boeiende avond”. Wethouder Economische Zaken Henk Wessel zal als debatleider de avond in goede banen leiden. “Het is goed om als politiek goed in gesprek te zijn met het bedrijfsleven en te investeren in dit soort bijeenkomsten”.

Het bedrijfsleven en de politiek hebben veel met elkaar te maken. Bijvoorbeeld als het gaat om allerlei regelgeving, ruimtelijke ordening en werkgelegenheid, maar ook als het gaat om de handen ineen te slaan voor een sterke toekomst. Wanneer er goede contacten zijn tussen ondernemers en politiek kan dit positief uitwerken voor het dorp, de gemeenten en de hele omgeving. “Dat is ook precies het doel van de avond. Kennismaken, elkaar inspireren en zorgen dat we samen kansen benutten”, geeft voorzitter Marcel van ’t Hul aan. “Dat doen we in het debat, maar vooral ook onder het genot van een hapje en drankje na die tijd”.

Ondernemer uit de omgeving en nog geen kennis gemaakt met de Businessclub ’t Harde? Dit is een mooie kans om erbij te zijn en het netwerk te verbreden.

De avond begint op 19 november om 20.00 uur. Vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar op Sportpark Schenk aan de Bovenweg 8, ’t Harde. Aanmelden of meer informatie over deze avond neem dan contact op met Patrick Visch via 06-12448821 of info@businessclubtharde.nl