De komende tijd zijn er weer verschillende activiteiten in wijkcentrum de jeanne d’Arc. Hier een overzicht.

HUP HOLLAND HUP!

Vrijdag 13 juni vindt de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal plaats tegen Spanje! De aftrap is om 21.00 uur. Wat is er nou leuker om met z’n alle de Nederlandse toppers naar de overwinning te juichen? Daarom zal er in het wijkontmoetingscentrum Jeanne d’Arc (Hertog Willemweg 3, ’t Harde) die avond een groot scherm staan, waarop de wedstrijd wordt uitgezonden. U betaald alleen de consumpties en er wordt gezorgd voor bitterballen! Van harte welkom om dit met elkaar te beleven!

Schilderen!
Op woensdag 18 juni wordt er weer geschilderd en getekend in wijkontmoetingscentrum Jeanne d’Arc (Hertog Willemweg 3, ’t Harde). Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom uw schilder- en tekenkunsten te laten blijken. Een aantal enthousiaste vrijwilligers zijn aanwezig om u tips en uitleg te geven. Jong en oud, iedereen is van harte welkom!

Verbinden!

In juli is het Zilveren Zomerfeest in Jeanne d’Arc tegelijk met het Huttenbouwfeest voor kinderen bij zwembad De Hoksenberg.

Dit betekent dat we de twee locaties graag willen ”verbinden” met een slinger! Deze slinger willen we maken op donderdag 26 juni van 10 tot 12 uur en van 14 tot 16 uur in wijkontmoetingscentrum Jeanne d’Arc (Hertog Willemweg 3, ’t Harde).

Wat hebben we nodig hebben is: touw, kartelschaar, stof, zeil én een goed humeur!

U bent van harte welkom om ons te komen helpen! En als u bovenstaand materiaal in huis heeft en kan missen, wilt u dat dan meenemen? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0525-659690.

Bloemschikken!

Op donderdag 26 juni wordt weer het maandelijkse bloemschikken georganiseerd. Het thema is dit keer: ZOMER! Met zomerse bloemen en onder leiding van een vrijwilliger hopen we een mooi stukje te kunnen maken. Er zijn enthousiaste vrijwilligers aanwezig om te helpen. De kosten voor het bloemschikken is € 2,50. Het enige wat u hoeft mee te nemen is een schaaltje en een eigen snoeischaar of mesje. Voor het groen en bloemen en de rest wordt gezorgd! Van harte welkom vanaf 14.30 uur in Jeanne d’Arc (Hertog Willemweg 3).