jaap_drenthAanstaande zaterdag zal Jaap Drenth afscheid nemen als voetballer van S.V. ’t Harde. Hij is bijna onafgebroken lid geweest vanaf zijn zesde en heeft diverse kampioenschappen mogen vieren in de jeugd maar ook bij de senioren. Met als hoogtepunt het voetballen met zijn zoon Sander in het zesde elftal en het winnen van de dubbel met dit elftal.

Voor zijn afscheid is er een zaterdag 28 juni een afscheidswedstrijd georganiseerd. Het toenmalige zesde elftal wordt aangevuld met spelers van vroeger en het huidige vierde elftal.

Tegenstander is Polonia Smardy 1 uit Polen. Zij zullen dit weekend een trainingskamp beleggen in Nederland. Dit team bestaat uit onder andere Krystian, Marcin en Lukasz. Spelers die enkele jaren geleden deel uit maakten van het zesde en al jaren goed contact hebben met Jaap. Deze internationale wedstrijd zal beginnen om 15:00 uur onder leiding van N. Dekker en wordt geassisteerd door E. Nagelhout en D. van de Schootbrugge.

Bij deze worden jullie van harte uitgenodigd om de wedstrijd bij te wonen. Wees op tijd aanwezig om de volksliederen mee te kunnen zingen, tenminste als de techniek ons niet in de steek laat.

Deze wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door Cafe de Flesse en EHB.