Fair 2011 239Op zaterdag 5 juli vindt de Gezondste Fair van Nederland plaats. Een gezond en gezellig dagje uit voor het hele gezin. Van 10.00 tot 16.00 uur is er van alles te beleven op het erf van Zorgboerderij Westbroek en in de tuinen van A. Vogel in ’t Harde. Ook dit jaar is er een gevarieerd programma opgesteld. Entree is gratis.

Gezonde markt en allerlei activiteiten
Op de Gezondste Fair van Nederland staan kramen met pure producten, gezonde lekkernijen en oude ambachten waar u van alles kunt proeven en proberen. Maak bijvoorbeeld uw eigen groene smoothie en doe een gezondheidscheck. Verder zijn er diverse demonstraties zoals mandenvlechten en schaapscheren en er zijn muzikale optredens. Daarnaast zijn er huifkartochten en kan er met pijl en boog geschoten worden.

Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen koe melken, grabbelen, springen op een springkussen, zich laten schminken en nog veel meer. En een wandeling door de A.Vogel tuinen is dankzij de nieuwe A.Vogel puzzelspeurtocht spannend, leuk en leerzaam. Het Blotevoetenpad zorgt voor een leuke voelbelevenis.

Bijzondere samenwerking
Dit jaarlijks terugkerende evenement is een bijzondere samenwerking tussen A. Vogel tuinen en Zorgboerderij Westbroek, een dagbestedingslocatie van ’s Heeren Loo. Hier kunt u een kijkje in de keuken nemen waarbij cliënten van ’s Heeren Loo laten zien wat voor werk zij dagelijks op de boerderij doen. Of u kunt een wandeling maken door de A.Vogel tuinen onder leiding van een enthousiaste gids.

Kortom, er is heel veel te doen op de Gezondste Fair. U moet het eigenlijk gewoon ervaren! U bent van harte welkom op Landgoed Zwaluwenburg, tussen ’t Harde en Elburg (adres: Eperweg 3-5, ’t Harde). De toegang voor de fair is gratis! Parkeren kost € 2,-.