beachvolleybal_tharde_POSTER

Klik op poster voor meer informatie.

S.V. ‘’t Harde gaat samen met Stichting Wiel het Jubileumjaar afsluiten met Beach-activiteiten.Dit zal plaatsvinden in de week van 4 t/m 8 juni 2013. Het parkeerterrein van de voetbalvereniging SV ’t Harde wordt  met 100 m3 zand omgetoverd tot een heus strand waarop teams het spel Beachvoetvolley in toernooiverband kunnen spelen.

Beachvoetvolley is in Nederland een populaire sport geworden en de spelregels hebben veel weg van het gewone volleybal. De weinige verschillen zijn dat bij Voetvolley het net een fractie lager hangt en dat het spelen met hand of armen natuurlijk verboden is. Wij nodigen iedereen boven de 16 jaar uit om hieraan mee te doen, men hoeft dus niet lid te zijn van de SV ‘’t Harde.

De organisatie stelt ook de beachvelden beschikbaar voor de schooljeugd om beach-spellen te doen onder auspiciën van Stichting Wiel en de ouderen onder ons om eens op een strand te Jeu de Boulen.

Teams Beachvoetvolley (3 á 4 personen) kunnen zich aanmelden via www.svtharde.nl. Hier is ook alle informatie te vinden.