boni_logoNIJKERK – Boni Supermarkten, met hoofdkantoor in Nijkerk, heeft donderdag 12 december diverse jeugd(sport)verenigingen blij gemaakt met een sponsorbedrag. Klanten van de supermarkt spaarden het geld tijdens de Jeugdsponsoractie bij elkaar.

De supermarktketen stelde voor de Jeugdsponsoractie 200.000 euro beschikbaar voor alle jeugd(sport)verenigingen die meededen. Boni wil jongeren namelijk graag ondersteunen bij het uitoefenen van hun hobby. Klanten kregen vanaf 2 oktober acht weken lang sponsormunten bij het winkelen, die ze aan hun favoriete club konden doneren.

De bedragen werden donderdag bekendgemaakt in Hardersplaza in Harderwijk. Tijdens deze feestavond vol muziek en optredens van onder andere Sharon Doorson kregen alle deelnemende verenigingen een cheque met hun sponsorbedrag uitgereikt.

De drie verenigingen met het hoogste sponsorbedrag werden extra in het zonnetje gezet en op het podium onthaald met bloemen. Het hoogste sponsorbedrag ging naar Speeltuinvereniging Oosterkwartier in Baarn. De hele wijk maakte zich sterk voor deze vereniging met als resultaat een cheque à 1.569 euro.

Voetbalvereniging Bargeres uit Emmen eindigde als tweede met 1.314 euro. De Reddingsbrigade Lelystad kreeg 1.246 euro uit handen van de directie van Boni. Ook de kleinere verenigingen zijn niet vergeten tijdens deze actie. Het laagste bedrag dat werd uitgekeerd bedroeg 587 euro.

Boni supermarkten is zeer tevreden over het verloop van de actie en vooral de samenwerking met de verenigingen en hun ludieke acties op de winkelvloer. Daarom is besloten om ook in 2014 deze actie te houden en zo de jeugdverenigingen in het Boni-gebied te ondersteunen.

Kijk voor meer informatie op www.bonisupermarkten.nl.