‘T HARDE – De woningbouw in ’t Harde krijgt weer een mooie impuls door de recente start van het bouwproject Jeanne d’Arc.

Dit kleinschalige project bestaat uit 16 woningen, waarvan 4 bijzondere patiowoningen, 6 gezinswoningen en 6 zogenaamde levensloopwoningen, waarvan er voor de start van de bouw reeds een groot aantal waren verkocht. Het project is een eigen ontwikkeling van Bouwbedrijf Salverda en wanneer zich geen vreemde zaken voordoen is het te verwachten dat het project voor de bouwvak van 2012 kan worden opgeleverd.

Op dit moment is er van de patio- en de levensloopwoningen nog een aantal woningen beschikbaar voor geïnteresseerden. Een unieke kans op een inbreidingslocatie middenin het dorp en kopers hebben de zekerheid dat er wordt gebouwd onder Woningborg garantie en door een lokaal bouwbedrijf dat door aantoonbare prestaties is aangesloten bij de Stichting Klantgericht Bouwen. De huidige kopers zijn in elk geval zeer enthousiast over de start van de bouw en mede door de kundige inzet van wethouder Wessel, komt dit project ongetwijfeld tot een mooi eindresultaat.

woningen_jeanne_darc

{plusone}