01-06-2014 NED: WLV Nederland - Zuid Korea, Eindhoven Coach Edwin Benne

Op 30 november komt Business Club N.V. voor de laatste keer samen in 2016. De afsluiting van het Business Club-jaar staat in het teken van ‘Het succes van de regio’.

De bijeenkomst wordt in samenwerking met VNO-NCW Noord Veluwe georganiseerd bij de Inclusief Groep te Nunspeet. Het programma bestaat uit een beursvloer, een diner en maar liefst 6 verschillende deelsessies. “Het is een boordevol programma waarin ondernemers kunnen kiezen voor het onderwerp wat zij het meest interessant vinden” zegt bestuurslid Johan van Putten “en natuurlijk is er ook genoeg tijd om kennis te maken en bij te praten met de collega ondernemers uit de regio”.

“We hebben als Business Club een ontzettend mooi jaar achter de rug”, zegt voorzitter Marcel van ’t Hul. ‘Met het uitbrengen van een eigen magazine, de groei die we als club hebben doorgemaakt en de naamswijziging hebben we niet stil gezeten. Als uitsmijter proberen we dan ook het beste van onze bijeenkomsten in één avond samen te brengen’.

Op de beursvloer zullen 15 bedrijven zich presenteren en daarbij is er gelegenheid om gebruik te maken van het “walking diner”. Dr. Piet Renooy spreekt vervolgens over “Het succes van de regio” en daarna zijn er de deelsessies met onder andere het Innovatiehuis van De Diamant van Midden Nederland, Oscar de Lange van Bakkerij van Delft, Oud-Volleybal bondscoach Edwin Benne.Naast deze sessie presenteren leden van de Business Club hun kennis zodat de aanwezige ondernemers aan het einde van de bijeenkomst vol inspiratie naar huis gaan.

Organisatorisch een uitdaging, maar we hebben er zin in’, vult bestuurslid Johan van Putten nog aan ‘We zijn blij dat we samen met de Inclusief Groep, VNO-NCW Noord Veluwe en onze leden weer een mooi programma in elkaar kunnen zetten.

De bijeenkomst is op 30 november vanaf 18.00 uur bij de Inclusief Groep, Industrieweg 47 te Nunspeet. U bent als ondernemer uit de regio meer dan welkom om deze avond bij te wonen. Om aan te melden of voor meer informatie over Business Club N.V. kunt u contact op nemen met Patrick Visch via 06-12448821 of gaan naar www.businessclubnv.nl