insightbusinessclubSinds 2014 timmert Business Club ’t Harde aan de weg met bijeenkomsten voor ondernemers uit de regio. En niet zonder succes. Begin 2016 zijn er meer dan 70 ondernemers aangesloten welke de diverse bijeenkomsten bijwonen. Bedrijven uit de Noord Veluwe weten de weg naar ’t Harde te vinden.

De opkomst en groei van de Business Club komt onder andere voort uit het samenwerken met de leden van de club. Deze dragen bij aan de invulling van de bijeenkomsten door als gastheer op te treden of hun kennis te delen.
Voor 2016 loopt het programma al weer vol en vind men dat het tijd is om het concept van de Business Club verder uit te breiden.
‘Met ons nieuwe magazine ‘Business Club Insights’ willen we onze leden en de inhoud van onze bijeenkomsten breder inzetten.’ zegt voorzitter Marcel van ’t Hul. ‘Daarnaast zijn we erg blij dat de Rabobank en het Veluweland als partners aan het magazine verbonden zijn’.
Beide partijen zijn erg enthousiast over de plannen van Business Club en zullen content leveren en marketing ondersteuning geven.

Het magazine zal begin 2016 worden gelanceerd en zal elk kwartaal verschijnen. ‘Kennisdeling en regionale onderwerpen zullen centraal staan in het magazine’ aldus Ellen Grootkarzijn. ‘We willen de B2B ondernemers betrekken, om zo de ondernemers op de Veluwe aan te spreken’.
Het magazine zal alleen online verschijnen. ‘Het is tenslotte 2016. Het bereik is online vele malen groter, en goedkoper natuurlijk!’ zegt penningmeester Patrick Visch met een knipoog.
De eerste versie zal onder andere terug kijken op de kennissessies met Accountantskantoor Timmer, T&E Inmaxxa en vooruit kijken naar de sessie over arbeidsrecht van Boer & Van Schoonhoven advocaten. Het magazine zal te vinden zijn op de website van Business Club ’t Harde: www.businessclubtharde.nl