Boer & Van Schoonhoven fotoInclusief kennissessie van Boer en Van Schoonhoven Advocaten over het arbeidsrecht. Inmiddels zijn er drie Business Club bijeenkomsten gehouden in 2016. Hierbij stond met name Politiek en Sport op de agenda. Het is dus hoog tijd om het ondernemerschap weer in het programma te brengen. “Op woensdag 13 april zijn we te gast bij Oudholland te Elburg. Hier zullen we alles te weten komen over dit mooie bedrijf.”, aldus bestuurslid Patrick Visch “Vervolgens zal Boer en Van Schoonhoven Advocaten uit Heerde onze kennis over het arbeidsrecht bijspijkeren”.

Oudholland is specialist op het gebied van kantoor- en bedrijfsmeubilair. Dit familiebedrijf heeft al meer dan 45 jaar ervaring in de branche. Eigenaar Cor Wijnolts zal ons meenemen in de laatste trends en ontwikkelingen in kantoor- en bedrijfsinrichting en het nieuwe werken.

Boer en Van Schoonhoven advocaten kunnen ondernemers bijstaan op vele juridische gebieden. Op deze avond zal Linda van Schoonhoven ons vooral bijpraten over de recente wijzigingen in het arbeidsrecht. Zo zullen we onder meer gaan leren wat de wijzigingen in het arbeidsrecht zijn in 2016.
Daarnaast is er voldoende tijd om na te praten over de avond onder het genot van een hapje en een drankje. De avond begint om 19.30 uur bij Oudholland, Rietkraag 5 te Elburg

U bent als ondernemer uit de regio meer dan welkom om deze avond bij te wonen. Om aan te melden of voor meer informatie over Business Club ’t Harde kunt u contact op nemen met Patrick Visch via 06-12448821 of info@businessclubtharde.nl