simon_boerBusiness Club ’t Harde start het nieuwe seizoen op donderdag 29 september bij Bedrijvencentrum ’t Harde met Paralympiër Simon Boer als gast. Simon Boer werd 2014 Europees kampioen en won ook al zilver en brons op WK’s. Bij de Spelen in Rio liet bij met een 4e en 5e plaats opnieuw zien bij de wereldtop te horen. “Hoe gaaf is het dat Simon een week nadat hij terug is uit Rio met de adrenaline nog in zijn lijf al bij de Business Club is om over zijn avonturen te vertellen”, zegt enthousiast bestuurslid Patrick Visch.

De bijeenkomst bij Bedrijvencentrum ’t Harde is de start van het nieuwe seizoen van Business Club ’t Harde. Het bestuur en de leden hebben er ontzettend veel zin in om weer te beginnen. “We zijn blij dat we voor deze mooie start van het seizoen te gast mogen zijn bij Bedrijvencentrum ’t Harde. Als buurman neem ik de leden van de Business Club graag mee om kennis te maken met deze mooie locatie”, aldus bestuurslid Eddy Pater.

De Business Club heeft met een bedrijfsbezoek aan slagerij Van Guilik in oktober en een heus Business Event bij de Inclusief Groep in november nog een mooi programma staan voor dit jaar. “Sinds het begin van dit jaar hebben we alweer 20 nieuwe leden mogen begroeten en natuurlijk nodigen we ook voor de komende bijeenkomsten bedrijven en ondernemers die eens kennis willen maken met de Business Club van harte uit om eens langs te komen”, vult Johan van Putten nog aan.
De bijeenkomst begint om 17.30 uur bij Bedrijvencentrum ’t Harde, Koekoeksweg 2c, ’t Harde. Gelet op het tijdstip wordt er natuurlijk voor een heerlijke maaltijd gezorgd. Uiteraard is na afloop van het programma ook voldoende gelegen om elkaar onder het genot van een hapje en drankje te ontmoeten.

U bent als ondernemer uit de regio meer dan welkom om deze avond bij te wonen. Om aan te melden of voor meer informatie over Business Club ’t Harde kunt u contact op nemen met Patrick Visch via 06-12448821 of info@businessclubtharde.nl