mannenkoor‘t HARDE – Het Chr. Mannenkoor ’t Harde e.o. opent zangseizoen met een zangavond in het Mariposa op ’t Harde.Het Chr. Mannenkoor uit ‘t Harde zal op donderdagavond 25 augustus het zangseizoen openen met het zingen van een aantal liederen in het verzorgingstehuis Mariposa op ’t Harde. Al decennia lang zingt het koor vrijblijvend in verzorgingstehuizen in de omgeving; hetgeen door de bewoners altijd zeer gewaardeerd wordt.

Het mannenkoor dat vorig jaar een opvallende groei meemaakte – 16 nieuwe leden, onder wie 10 onder de veertig jaar -, zou deze positieve ontwikkeling ook graag het komende seizoen willen zien. Dus nu het koor begin september weer begint met de repetities, en ,een van de allermooiste werken van Franz Shubert die voor mannenkoren geschreven zijn begint in te studeren, is het een mooi moment om weer in te ‘stromen’. Graag nodigen wij daarom mannen uit die van mannenkoorzang houden en zelf graag zingen, om ons koor weer op het oude aantal van 120 leden te brengen. Een mooi regionaal mannenkoor dat graag het christelijk lied vertolkt, maar ook andere koorwerken zingt, hoort nu eenmaal thuis op de Noord- Veluwe.

Dus wordt u van harte uitgenodigd om op donderdag 1 september in het MFC Aperlo op ’t Harde met koorleden en dirigent kennis te maken, en wie weet lid te worden! Aanvang repetities om 19:45 uur.