logo-politie-vierkant’t Harde – Op woensdag 17 augustus kreeg de politie melding van een beroving van een man die lag te slapen in zijn witte bestelbus op de parkeerplaats aan de Eperweg. De man werd door vermoedelijk drie personen bedreigd en belaagd.

Jas met opdruk technische recherche
Getuigen belden om 1.45 uur met de politie en zagen drie mannen met bivakmutsen uit de witte bus stappen en weglopen. Kort ervoor was er luid gestommel te horen in de bus. In de bus bleek een Bulgaarse chauffeur van de bestelbus te zijn mishandeld en bedreigd. Er gingen meerdere politie-eenheden op zoek naar de daders van deze beroving. Ze waren er volgens getuigen lopend vandoor gegaan in de richting van het centrum van ’t Harde. In de buurt van het bord “bebouwde kom “t Harde” werden de drie verdachten vermoedelijk opgepikt door een grijze personenauto. Deze auto reed vervolgens weg in de richting van de Bovendwarsweg. Met het slachtoffer gaat het naar omstandigheden goed. Hij is behandeld aan de verwondingen en heeft een verklaring afgelegd.

Getuigenoproep
De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar wat er zich heeft voorgedaan. Bij dit opsporingsonderzoek kan de recherche uw hulp gebruiken. Met name personen die het incident hebben gezien of meer informatie hebben over het gebruikte voertuig en rijrichting van de verdachten. Hebt u iets gezien meldt het dan aan de politie op nummer 0900-8844. Belt u liever anoniem? Belt u dan met 0800-7000.