‘T HARDE – Op 3 september 2011 organiseert Stichting J.A.G. Events een darttoernooi voor KIKA. KIKA zet zich in voor kinderen die lijden aan kanker. KIKA doet in principe hetzelfde als KWF voor volwassenen. Het dartevenement wordt georganiseerd in samenwerking met dartvereniging ‘Marktzicht’ uit Nunspeet.

De opening van het toernooi in MFC Aperloo aan de Stadsweg 27 ’t Harde, zal plaatsvinden om 11.30u. Om 12.00 uur worden de eerste pijlen gegooid door burgemeester F. de Lange van de gemeente Elburg.

Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50. Van dit bedrag wordt € 5,00 gedoneerd aan KIKA. De overgebleven € 7,50 is voor het prijzengeld. De eerste ronde wordt gespeeld in een poule systeem. Daarnaar wordt er een winnaars en verliezers ronde gespeeld, waarin een zogenaamd ”knock-out” systeem wordt gebruikt. Dit houdt in dat elke persoon die verliest er direct uit ligt.

Inschrijven is mogelijk via www.JAGEVENTS.nl. Hier kunt u via de Ideal-link ook direct betalen.

De opbrengst die naar KIKA gaat bestaat verder uit consumptieverkoop. De organisatie hoopt dan ook op veel gasten en natuurlijk op veel deelnemende darters.

{plusone}