‘T HARDE – Laat de honderden bezoekers maar komen. Vanaf heden staan de deuren van zwembad De Hokseberg in ’t Harde open voor alle zwem- en zonliefhebbers. Het vernieuwde deel van het bad is vrijdag officieel in gebruik genomen. Wethouder Willem Krooneman van de gemeente Elburg testte het nieuwe abonnementsysteem.

Spetterpret voor het hele gezin. Dat is waar het zwembad zich al jaren hard voor maakt. Zwemmen is immers een leuke en bovendien gezonde bezigheid voor jong en oud. Het is goed voor de conditie, voor de lijn en voor de spieren. Zwemmen is een inspanning die zorgt voor ontspanning.

Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een grondige opknapbeurt van het zwembad. Nieuwe kleedhokjes, nieuwe plafonds en verlichting, een mooiere entree, verbeteringen aan het buitenbad en diverse herstelwerkzaamheden. “Met deze opknapbeurt hopen wij een flinke impuls te geven aan zowel het bezoekersaantal als het bedrijfsresultaat”, aldus Bossenbroek.

Met ingang van dit zomerseizoen wordt een nieuw abonnementsysteem in gebruik genomen. De barcodekaarten bevatten alle gegevens van de abonneehouders. Ze worden gekoppeld aan een digitale pasfoto van de abonneehouder. Deze foto verschijnt op een scherm wanneer iemand met behulp van de barcodekaart de entree passeert. Afgelopen vrijdag testte wethouder Willem Krooneman de werking van dit abonnementsysteem. Nadat hij de geactiveerde pas voor de scanner hield kon hij door het poortje lopen. Op het scherm verscheen zijn foto in beeld.
Krooneman feliciteerde het bestuur met het behaalde resultaat en wenste het zwembad een fantastische zomer toe met zeer veel enthousiaste bezoekers.
Vanaf deze week is iedereen welkom in het zwembad.

zwembad

Wethouder Krooneman test de entree.