logo_owios

OWIOS

SV ’t Harde

0 – 0

logo_svtharde

Wanneer je een uitwedstrijd op vrijdagavond, wat uniek is voor het zaterdag amateur voetbal, had kunnen winnen was het wel de ontmoeting tegen OWIOS Oldebroek. De groen-wit formatie van trainer Warmelink deed in het eerste half uur van de wedstrijd dan nog wel redelijk mee maar in de resterende tijd had s.v.’t Harde de Oldebroekers naar de slachtbank moeten leidden maar alles was minder waar.

Niet dat het nu regende aan kansen voor de in het maagdelijk wit geklede mannen uit ’t Harde maar het niveau van OWIOS was zo erbarmelijk slecht dat winst eigenlijk een verplichting was. Toch bleven de mannen van trainer Brem na 90 minuten voetbal slechts met een schamel puntje over terwijl de Oldebroekers dit konden vieren als een overwinning maar ook zij begrepen waarschijnlijk wel dat het gebrachte niet gelijk een reden tot juichen was.

De betere kansen waren er tot twee keer toe voor Michael Jeensma die keeper van de Beek en de paal op zijn weg vond terwijl de grootste kans van de partij voor spits van Egteren was die in de 75e minuut de bal normaal gesproken simpel had binnen geschoten maar nu het leder finaal verkeer raakte en er een inworp voor de tegenpartij overbleef.

Grote overwinnaar was de penningmeester van OWIOS die tevreden kon zijn met de verkochte entreekaarten en de kantineomzet want het publiek was ondanks de kou volop aanwezig.

Owios - tharde

Foto: sportsimage.nl (Arjan de Graaf)