’t HARDE – Vanaf vorige week zijn er in het winkelcentrum in ’t Harde twee zaken bijgekomen. Bijzonder is dat zij beiden onder één dak zijn gevestigd. “Tussen de juwelier en de wereldwinkel” vertelt Monique Duits. Nadat de laatste hand is gelegd aan de inrichting van het pand is er ruimte gekomen voor het aanbieden van Unique dameskleding alsmede voor het begeleiden van mannen en vrouwen die verantwoord willen afvallen.

In de, apart van de winkel, gezellig ingerichte ruimte zullen het echtpaar Sil en Monique Duits hun klanten ontvangen die willen deelnemen aan het Cambridge Weightplan. Nieuw is het niet voor hun: zij doen deze begeleiding al vanuit hun woonplaats Zeewolde en ook al in ’t Harde. Daarvoor maakten zij gebruik van een ruimte bij drogisterij de Maretak die zij dankbaar zijn voor hun prettige samenwerking. Monique vertelt:”Het Cambridge Weightplan is een verantwoorde manier van afvallen. Wij hebben onze opleiding daarvoor gedaan en wij zijn gecertificeerd. Het doel is een nieuwe levensstijl met als resultaat een blijvende gewichtsbeheersing. Mensen beginnen echt opnieuw”. Ze geeft aan dat ze mensen ziet veranderen tijdens het proces van het volgen van het dieet, ook de houding van mensen verandert letterlijk. Mensen worden er echt mee geholpen en ze worden er gelukkiger van en daar doet het echtpaar Duits het voor. Daarbij staat persoonlijke aandacht voor een ieder voorop. Na het begeleid afvallen blijft er begeleiding en dat het Cambrigde Weightplan aanslaat blijkt wel uit de overvolle agenda. In de gezellige winkel wordt een keur aan eigentijdse dameskleding verkocht voor betaalbare prijzen. Er wordt kleding in allerlei maten aangeboden voor meiden en dames van alle leeftijden. Unique zorgt dat er wekelijks nieuwe dingen in de winkel komen en van alles worden maar enkele stuks ingekocht wat er ervoor zorgt dat de kledingstukken uniek zijn. Het assortiment bestaat onder andere uit spijkerkleding, vestjes, en velerlei accessoires.

Afgelopen vrijdag is de nieuwe winkel geopend en een ieder is van harte welkom. Monique:”De deur staat open voor iedereen om eens op het gemak een kijkje te nemen in de winkel. We hopen dat de mensen hier graag binnenkomen en zich op hun gemak voelen”. Elke dag (behalve op maandag) is de winkel open van 9.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag kan men al terecht vanaf 8.30 uur. De nieuwe winkel is te vinden aan Centrum 10 in het winkelcentrum in ’t Harde.

nieuwe_winkels_tharde

Op de foto links medewerkster van de winkel Chantal en rechts Monique Duits van de kledingwinkel en Cambridge Weightplan. Foto: Hennie  Hartholt

Bron: Veluweland.nl