extraledenvergaderingthardeAfgelopen maandag heeft er een extra ledenvergadering bij S.V. ’t Harde plaatsgevonden. Deze vergadering was uitgeschreven omdat er door de structuurwijziging binnen de vereniging nog 4 bestuursleden waren overgebleven. Deze structuurwijziging is vastgesteld in de laatste ledenvergadering van 14 december jl. Het was zaak om spoedig weer een 2-tal bestuursleden te vinden.

Gelukkig is het hoofdbestuur i.s.m. de vacaturecommissie erin geslaagd om het hoofdbestuur weer voltallig te krijgen. Lucinda Fieten en Gijs van de Ridder maken het hoofdbestuur weer compleet.

Marianne van de Schootbrugge zal de functie ondersteuning “dagelijks bestuur” gaan vervullen. Dit is geen officiële bestuursfunctie.
Rolverdeling binnen hoofdbestuur is:
• Manfred Monsees (voetbalzaken)
• Chris Huenestein (facilitaire zaken)
• Lucinda Fieten (leden)
• Gijs van De Ridder (secretaris)
• Patrick Visch (penningmeester)
• John Reurink (voorzitter)

Tijdens de laatste ledenvergadering van 14 december jl. zijn niet alle jubilarissen gehuldigd. Deze ledenvergadering konden deze jubilarissen er gelukkig wel bij zijn en kregen ze de welverdiende jubileumspeld uitgereikt. Bartus van ’t Hul (25 jaar lid), Lambert Pompert (35 jaar lid), Arjan Elskamp (35 jaar lid) en Henk Magré (40 jaar lid) werden uiteraard in het zonnetje gezet.

Verder heeft het hoofdbestuur de eerste doelstellingen van 2016 aan de leden gepresenteerd. Doelstellingen die alleen gerealiseerd kunnen worden met medewerking van de leden van S.V. ’t Harde. Het hoofdbestuur heeft hier het volste vertrouwen in!