Altijd leuk, statistieken. In het volgende bericht zal ik een aantal statistieken toelichten die ik in kan zien, deze statistieken worden bijgehouden door Google Analytics. Ik kan bijvoorbeeld zien hoeveel mensen er dagelijks op de site kijken, waar ze naar kijken, hoe lang, hoe vaak, hoe ze er kwamen, hoe vaak ze naar de WC gaan en welke porno ze downloaden.

Ik deel deze informatie met bijbehorende conclusies natuurlijk graag met jullie.We beginnen met een plaatje. Want plaatjes zijn leuk.

 

Maarrrr, wat typen ze in die zoekmachines in zodat ze hier komen? Sommige zoektermen zijn wel geinig.

Dit is de top 10, niet erg spannend…

 

Het wordt pas interessant na de top 10.. zo zochten een aantal mensen naar “autoinbraken `t harde“. Goed voor een 12e plek.

Ook werd er veel gezocht naar “hennepkwekerij `t harde“, deze staat op de 16e plek. Wat is dat toch met Hardenezen en criminaliteit, aangezien “politie tharde” vlak eronder staat goed voor een 18e plek, en “tharde politie nieuws” op de 23e plaats.

Hierna komen weer een hoop niet interessant zoektermen zoals “tharde 6” “24 september tharde” etc. Op plek 35 en 36 gebeurt iets raars, “Erik van Hul“(-steijn gaan we voor het goede gemak van uit) op 35, en “goochelaar tharde” op 36. Hier lijkt mij dat men een duidelijk verband kan leggen, Erik ambieert dus een carrière als goochelaar. Leuk Erik.

Op plaats 39 staat “Hooligans Zwolle“. Zeer waarschijnlijk een paar mensen die Michel zochten. En terecht natuurlijk.

Een helaas lage notering voor deze mooie zoekterm “potloodventers gezocht” (43), het lijkt mij duidelijk dat de persoon die deze zoekterm intypte meneer Hop zocht.

Verder zochten heel veel mensen de Veldbiesweg in `t Harde. Bestaat die weg dan echt? En als laatste hebben we iemand die heeft gezocht op “wat te doen in `t Harde“. Waarschijnlijk de laatste persoon die niet wist dat er geen fuck te doen is in `t Harde.

Nou om af te sluiten een grafiekje met het aantal bezoeken de afgelopen maand. Grafiekjes zien er aardig tof uit. Een grafiekje moet er dus altijd in. Komtie hoor;