P1060351‘T HARDE –  Zaterdag 22 maart jongstleden was er een gezellige bazaar/rommelmarkt in de Maranathakerk in ’t Harde. Naast diverse koopjes, lekkernijen en leuke activiteiten, steunde de bezoeker ook nog eens een goed doel. De opbrengst van de bazaar gaat namelijk naar Stille Hulp, een commissie die werkt onder de verantwoordelijkheid van PG ’t Harde. De commissie Stille Hulp heeft in verschillende plaatsen meerdere projecten voltooid. Van de bouw van een bejaardentehuis in Tinca tot het realiseren en financieren van een huisartsenpost in een dorp. Heel divers, maar altijd met de grootste inspanning.

De commissie Stille Hulp telt een beperkt aantal leden en heeft zich zelf Stille Hulp genoemd, omdat ze geruisloos zonder veel ophef te maken kleine overzichtelijke projecten ondersteunt van start tot afronding. Middelen voor de realisering van de projecten worden verkregen via giften en door jaarlijks deze rommelmarkt /bazaar te organiseren.  De vrijwilligers worden gedreven vanuit de gedachte dat  het niet verteerbaar is dat er mensen in Europa zijn die het nog zo slecht hebben, en zij zien dat ze als christen de opdracht hebben om daar te helpen.

Frank van Hattem was aanwezig om de bazaar vast te leggen in een fotoserie. Het fotoalbum is te vinden op de fotopagina van deze website: Bazaar Stille Hulp Maranathakerk.