svthardeHet is de eerste keer dit seizoen dat s.v.’t Harde vijf keer in haar voordeel weet te scoren. Tegen het laag geklasseerde s.c. Teuge werd een 5-2 overwinning behaald.

’t Harde kwam sterk uit de startblokken en had binnen 5 minuten al twee opgelegde kansen gehad. Een minuut later kwam het toch op 1-0 na een voorzet van rechts die door spits Henk Elskamp werd afgerond. Doordrukken en zorgen dat je in de eerste helft al het verschil maakt.

Toch liep dit anders en Teuge kreeg wat meer grip op de wedstrijd en scoorde in de 31e minuut de gelijkmaker vanuit een prima opgezette aanval. Licht geschrokken herpakten de Groen-witten zich en in minuut 37 was het Arnoud Kamerbeek die een afgeslagen bal van de goalie in rebound geplaatst afwerkte. Ruststand 2-1.

Na de thee gelijk weer spektakel. Een goed opgezette aanval van Ronald van Putten die Michael Jeensma bereikte en hij bediende de mee opgekomen Arnoud Kamerbeek die zijn tweede van de middag scoorde. Nu dan maar het genadeschot lossen en rustig uitspelen maar ook dit keer liep het weer anders. Vanaf de aftrap hield s.c.Teuge balbezit en via een voorzet wist Ron Wijngaards over doelman Grootkarzijn koppend te scoren.

Cruciaal in de wedstrijd was de terechte rode kaart voor Pieter Bos van Teuge. Conditioneel konden de mannen van trainer Vink het met een man minder niet meer belopen waardoor er meer ruimte kwam en dit werd door s.v.’t Harde goed benut. Met doelpunten van Melvin Boender en Dinand Dekker werd de eindstand van 5-2 bereikt.

Goede overwinning die ruimte biedt qua punten richting de onderste plekken en misschien het startschot voor een mooi slotakkoord kan inleiden.