Op vrijdag 15 april wordt er een Freestyle festival georganiseerd op de havenkade van Elburg van 16.00 tot 21.00 uur. Iedereen is voor dit festival uitgenodigd, maar in het speciaal de jonge vrijwilligers van gemeente Elburg. Het is gratis entree! Er wordt gezorgd voor gezellige muziek, leuke activiteiten (zoals sutu-wand, de 1ste wipe-out opblaasbaan van NL!) en een goede catering. Kortom, zeker de moeite waard om langs te komen!

We willen meer aandacht geven aan Freestyle en dat doen we op verschillende manieren waaronder een hyves-pagina. Help je mee om dit festival op de kaart te zetten? Stuur dit dan door naar je vrienden en wie weet, maken we het festival samen tot een succes.

Het festival is bedoeld voor het eren en waarderen van jonge vrijwilligers. Op 15 april hebben jonge vrijwilligers recht op o.a. consumpties, daarvoor kunnen zij aangemeld worden. Jij of iemand anders kan jou aanmelden bij Stichting Wiel, door een mail te sturen vóór 31 maart naar info@wiel.nl met je naam, leeftijd en de organisatie waar jij vrijwilliger bent.

Wil je op de hoogte blijven? Word dan vriend met de Freestyle-hyves