hemelvaartsmarkt_thardeDe jaarlijkse vlooienmarkt op ‘t Harde die traditiegetrouw op Hemelvaartsdag plaatsvindt is ook dit jaar al weer bijna helemaal volgeboekt. Ruim drie maanden voordat het zover is. Standhouders uit het hele land hebben zich weer aangemeld voor de grootste vlooienmarkt van de Veluwe die dit jaar op 14 mei zal plaatsvinden. En nog steeds stromen er aanvragen voor standplekken binnen. Er zijn op dit moment nog enkele plekken vrij. De organisatie van dit evenement is zoals altijd in handen van de Supportersvereniging “Groen-Wit” die dit evenement nu voor de 28e keer organiseert. Ook dit jaar zullen er weer ruim 350 standhouders hun waar aan de man proberen te brengen op en rondom het voetbalveld van de SV ‘t Harde.

Achter de schermen wordt er door de vele vrijwilligers van de SV ‘t Harde al hard gewerkt om er weer een goede dag van te maken. De draaiboeken zijn weer uit de kast gehaald en aangepast. Op de dag zelf zullen er zo’n 150 vrijwilligers actief zijn om de vele werkzaamheden die een markt met zich meebrengt uit te voeren. Natuurlijk wordt de inwendige mens ook niet vergeten.

Op Hemelvaartsdag zelf zullen weer vele duizenden dagjesmensen uit de verre omgeving de weg weten te vinden naar ‘t Harde om te snuffelen in de waar van de standhouders, gewoon om een gezellige dag te hebben, of oude bekenden te ontmoeten.

Mocht u nog in aanmerking willen komen voor een plaats, mail dan naar supportersvereniging@svtharde.nl