hemelvaartsmarkt_thardeOver iets meer dan een week, op 9 mei, is het weer zover, de Hemelvaartsmarkt. Honderden handelaren zullen de weg naar het ‘t Harde weer weten te vinden om hun waar aan de man te brengen. De koopwaar zal weer variëren van oude, antieke spullen tot nieuwe producten. Duizenden bezoekers zullen weer de gang langs de handelswaar maken. Bijna 4 kilometer aan kramen en grondplekken om tussen te snuffelen voor dat ene antieke stukje servies dat de verzameling compleet maakt of die nieuwe zonnebril. Voor de jongsten onder ons zal er op de kermis weer genoeg te beleven zijn.

Ook de inwendige mens zal niet vergeten worden. Zo zijn er weer verschillende visboeren, loempia-bakkers en warme bakkers die voor wat lekkers kunnen zorgen.

Op het terras en in de kantine van de SV ‘t Harde kunt u terecht voor een hapje en een drankje en zal er natuurlijk weer de hele dag rad van avontuur gedraaid worden, waarbij er schitterende prijzen te winnen zijn en is er ‘s middag ook weer live-muziek. Ouders kunnen vanaf het terras kijken en genieten van hun kinderen die zich vermaken op de diverse speeltoestellen die staan opgesteld op het voetbalveld. Ook de jongelui van Mont Ventoux on Wheels zullen die dag aanwezig zijn en met verschillende acties en entertainment proberen geld op te halen voor het goede doel.

De markt is geopend van 7.00 uur tot 17.00 uur. De entree is 2 euro en het parkeren is gratis. Het belooft weer een gezellige, drukke en mooie dag te worden want “de zomer begint op Hemelvaartsdag op ‘t Harde!”