Tijdens de viering van de Inhuldigingsdag op ‘t Harde zijn er diverse activiteiten georganiseerd. Om 08:45 beginnen we met de aubade bij Mariposa hier zal een toespraak gehouden door wethouder Krooneman. Ook zal er een toost uitgebracht worden met oranjebitter.

Om 11:00 zal het startschot gegeven worden voor de evenementen op het trapveld bij het zwembad. Daar zijn voor de kinderen leuke activiteiten georganiseerd door de Oranjevereniging en Stichting Wiel. Om 13:30 hebben we een ballonnenwedstrijd georganiseerd. Alle kinderen van het dorp kunnen hier aan mee doen. Het kaartje voor de ballon kan je invullen in de evenementen tent. We gaan dan allemaal tegelijk de ballonnen oplaten.

Op het trapveld staat een grote evenementen tent waar een DJ gezellige muziek draait. Je kan je nog aanmelden om deel te nemen aan de kleedjesmarkt via a.akster@upcmail.nl. Als afsluiter van het evenement hebben we nog een optreden van DJ Rick van Velthuysen.

We hopen als Oranjevereniging terug te kunnen kijken op een leuk en geslaagd evenement. De Oranjevereniging ’t Harde heeft een website waar het laatste nieuws op te vinden is. De kleurplaat voor de kleurwedstrijd is daar te downloaden. Via de site kunt u zich aanmelden als lid van de vereniging. Met uw steun maakt u het ons mogelijk meerdere activiteiten per jaar te organiseren voor jong en oud. www.oranjeverenigingtharde.nl.