Tijdens de bijeenkomst die woensdagavond heeft plaatsgevonden is gezamenlijk besloten dat we toch alles op alles gaan zetten om voor volgend seizoen een competetief 3e elftal samen te stellen.

Aangezien dit alles in een kort tijdsbestek zal moeten plaatsvinden doen wij een dringend beroep op de overige senioren om zich aan te melden bij Willem Berghorst als je interesse mocht hebben om volgend seizoen in het 3e elftal te willen spelen. Tevens zullen wij vanuit de vereniging een aantal spelers benaderen die ons inziens kwalitatief gezien het niveau van het 3e aan zouden moeten kunnen.

Als vereniging zullen we moeten zorgen dat we meer structuur in de doelstellingen van het 3e elftal aanbrengen om zo zorg te dragen voor de toekomst van de vereniging. Jullie zullen echter ook begrijpen dat we dat niet in een week tijd inzichtelijk kunnen maken voor een ieder van jullie. Daarom doen we een beroep op jullie aller geduld en geef de mensen die er achter de schermen aan werken de tijd om de zaken goed en grondig uit te werken.

Wij hebben in ieder geval een positief gevoel overgehouden aan de bijeenkomst en gaan er van uit de neuzen allemaal in dezelfde richting staan. Laten we er met zn allen voor zorgen dat we trots kunnen blijven zijn op ons mooie clubje , ook als het eens een beetje tegen zit. Wij danken een ieder voor zijn inbreng en trachten jullie zo spoedig mogelijk duidelijkheid te verschaffen omtrend de elftalindeling en de verdere doelstellingen omtrend het 3e elftal.

Bron: SVtharde.nl