‘T HARDE – De politie heeft maandagmiddag 28 juni bij een supermarkt aan het Centrum in ’t Harde een 45-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor winkeldiefstal. De man kondigde luidkeels zijn daad aan, waarna hij hem ook daadwerkelijk uitvoerde.

Hij werd door een politieman die in zijn vrije tijd boodschappen deed in de kraag gevat.
De politie kreeg omstreeks 14.30 uur de melding van de diefstal. De man was luid schreeuwend de supermarkt binnengekomen en had aangekondigd dat hij blikjes bier ging stelen. Vervolgens had hij de daad bij het woord gevoegd en twee blikjes bier uit de schappen weggenomen, om vervolgens de winkel uit te rennen. Daar werd hij door een politieman die in zijn vrije tijd boodschappen aan het doen was in de kraag gevat. Dienstdoende agenten hebben de man overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor en onderzoek. De man kreeg van de supermarkt een winkelverbod en de politie maakt proces-verbaal op.

Bron: WeekKrant

Toevallig was ik erbij toen dit gebeurde, Eibert had nog wat mooie teksten toen hij in de boeien werd geslagen door oom agent. Een bloemlezing;

  • Je bent geen echte agent, je bent een nepagent!
  • Je krijgt geen geld van me nepagent!
  • Ik ben niet gek!

Nee Eibert, je bent niet gek… je bent een vliegtuig 😀