SV'tHarde-2015.02.11-4.Sponsoren-03(web)Kraanverhuur Pater, hoofdsponsor van S.V. ’t Harde heeft haar contact verlengd tot de zomer van 2016. Hiermee continueert het bedrijf haar sponsoring, welke in 2006 is gestart. ‘We willen natuurlijk het 10-jaar hoofdsponsorschap vol maken’ zegt Eddy Pater.

Het kraanverhuurbedrijf is het gezicht van bedrijventerrein ‘De Koekoek’. Sinds een aantal jaar is naast Sportpark Schenk ook Kwekerij ‘De Koekoek’ actief, een initiatief waar de familie Pater actief bij betrokken is.
Het familiebedrijf hecht waarde aan haar personeel en relaties. Een van de redenen waarom tijdens de afgelopen jaren al het personeel is aangebleven binnen het bedrijf. Eddy zegt hierover: ‘We doen het met zijn allen, in goede en minder goede tijden’.
Het voortzetten van het hoofdsponsorschap is hier ook een mooi voorbeeld van. ‘S.V. ’t Harde gaat mooie jaren tegemoet, met de aanstaande verbouwing die deze zomer moet starten. We zijn dan ook erg blij met de steun van onze hoofdsponsor’ zegt voorzitter Eibert Kroneman.
Woensdag 11 februari is het de contractverlenging ook daadwerkelijk gerealiseerd. Op de foto ondertekent Eddy Pater het nieuwe contract onder toeziend ook van bestuursleden Eibert Kroneman en Patrick Visch.