handenschudden’t HARDE – Woensdagavond 30 oktober zal de introductie plaatsvinden van de Businessclub ’t Harde. Organisatoren Patrick Visch en Marcel van ’t Hul zijn al enkele maanden bezig met de voorbereiding. Het idee is ontstaan na een aantal erg succesvolle bedrijvenavonden die georganiseerd werden vanuit S.V. ’t Harde. De plaats van handelen zal ook bij de voetbalvereniging zijn, die haar accommodatie hiervoor ter beschikking stelt.

‘‘Met het oprichten van de Businessclub ’t Harde willen we hét bedrijvenplatform zijn voor het dorp ’t Harde en omgeving.’’, aldus Marcel van ’t Hul, die als voorzitter van de Businessclub zal fungeren.
Interessante sprekers en leuke activiteiten zullen de ondernemers bij elkaar brengen op de maandelijkse bijeenkomsten, waar kennismaking en kennisdeling centraal zal staan. ‘’Als S.V. ’t Harde hebben we een hoop te bieden aan bedrijven. De Businessclub kan de club natuurlijk ook versterken’’, zegt Patrick Visch, die net als binnen S.V. ’t Harde het penningmeesterschap op zich neemt.

Een flinke groep ondernemers hebben al aangegeven dit initiatief toe te juichen en mee te willen draaien in de Businessclub. ‘’Met enthousiaste organisatoren, toegankelijke bijeenkomsten en een relatief goedkoop lidmaatschap denken wij een hele sterke club in de regio neer te kunnen zetten.’’ eindigt Marcel zijn betoog.
Bedrijven die geïnteresseerd zijn in de Businessclub kunnen vrijblijvend kennismaken tijdens één van de bijeenkomsten. Meer informatie is op te vragen bij Patrick Visch via penningmeester@svtharde.nl.

Woensdag 30 oktober
Inloop vanaf 19.45 uur.
Sportpark Schenk, ‘t Harde