supportersvereningthardeMaandag 21 maart hield de supporters vereniging “Groen Wit” zijn jaarlijkse ledenvergadering.
Over het boekjaar 2015 kon de supporters vereniging goede financiële cijfers presenteren. De acties en evenementen waren ook het afgelopen jaar succesvol.
De in 1966 opgerichte supporters vereniging mag dit jaar zijn 50-jarig jubileum gaan vieren. Voordat het jubileum gevierd gaat worden gaf de voorzitter van de supporters vereniging “Groen Wit” zijn eerste traktatie weg, uiteraard ging deze traktatie naar de voetbalvereniging S.V. ’t Harde.

Onder het motto: “wie jarig is trakteert” mocht John Reurink, de voorzitter van S.V. ’t Harde, een cheque van 25.000,00 euro in ontvangst nemen t.b.v. van de verbouwing van het complex.
Deze gift wordt enorm gewaardeerd door het hoofdbestuur van S.V. ’t Harde. Fase 1 van de verbouwing is deze zomer gereed. De (financiële) voorbereidingen voor de volgende fase zijn in volle gang.Deze bijdrage is dan ook zeer welkom.

Wat tijdens de ledenvergadering ook benadrukt werd is de goede samenwerking tussen beide besturen. De kracht zit hem in de goede onderlinge communicatie en de gedeelde clubliefde.