jubileumboek_sv_tharde

Voorzijde jubileumboek

Op dit moment wordt het jubileumboek van S.V. ’t Harde gedrukt. Voor de jubileumboekcommissie zit het vele werk er nu op. De bedoeling was om onze 75-jarige geschiedenis in 224 bladzijden vast te leggen. Tijdens de opmaak bleek dat we toch meer  bladzijden nodig hadden. We zijn nu tot 240 bladzijden gekomen met daarin 564 illustraties. Een mooi boekwerk voor een ieder die S.V. ’t Harde een warm hart toedraagt.

Het gevolg van deze uitbreiding is dat we nu extra kosten maken. Daarom hebben we besloten om vanaf 8 juni toch een prijsverhoging te laten plaatsvinden. Tot en met 7 juni is het mogelijk om jubileumboek digitaal te bestellen via jubileumboek@svtharde.nl. Ook bij boekhandel Marsman in ’t Harde, Primera Bruijnes in Elburg en uiteraard bij de bar in de kantine is het mogelijk om je in te schrijven voor een jubileumboek. Tot en met 7 juni kost een jubileumboek € 9,95. Vanaf 8 juni kost het boek € 15,- per stuk.

Op de jaarlijkse familiedag op 8 juni a.s. wordt het boek om 12.00 uur uitgereikt aan de ‘gouden generatie’ van de jaren ’60. We willen een ieder uitnodigen om bij de presentatie in de kantine van S.V. ’t Harde aanwezig te zijn. Wees verstandig en schrijf je nu in. Dit scheelt € 5,00,- per boek.