jeanne_darc_vinckenberg’t HARDE – Omnia Wonen heeft woensdag 29 mei de sleutel overgedragen aan Woonzorg Unie Veluwe in aanwezigheid van de betrokken organisaties. In de voormalige pastorie van het nieuwbouwcomplex Jeanne d’Arc gaan verschillende partijen, samen met bewoners uit ’t Harde, vorm geven aan een Wijk- en Ontmoetingscentrum onder de naam Buurtschap De Vinckenbergh.
Omnia Wonen heeft op deze prachtige locatie een multifunctioneel complex gerealiseerd voor senioren. Onderdeel van het complex is de voormalige pastorie. Hier zal Woonzorg Unie Veluwe haar intrek nemen. Naast kantoorruimtes wordt het gebouw ook gebruikt voor dagbesteding en voor het Buurtschap ‘De Vinckenbergh’. Door de samenwerking met de partners krijgt het gebouw een wijk overstijgende functie en een belangrijke rol voor ’t Harde.

Stichting Wiel, Het Baken, Icare, PRO ’t Harde, Dorpscomité, Ouderenraad, GGZ Centraal, Careander, ’s Heerenloo en EBC, werken met Woonzorg Unie Veluwe samen om tot een bruisend ontmoetingspunt voor de bewoners van ’t Harde te komen.

In september 2013 vindt de feestelijke opening van Buurtschap ‘De Vinckenbergh’ plaats.
In het complex Jeanne d’Arc zijn nog slechts enkele huurwoningen beschikbaar voor mensen (ouderen), die zelfstandig willen (blijven) wonen met zorg. Voor verdere informatie kan contact worden opgenomen met Omnia Wonen en/of Woonzorg Unie Veluwe 0525 653553, Teunieke Pluim.