’t HARDE – Op zaterdag 15 juni 2013 organiseert de afdeling Noord Oost Veluwe van de landelijke Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek (VERON) op veler verzoek voor de 17e keer haar radio-, elektronica- en vlooienmarkt. Op deze radiomarkt worden nieuwe en/of gebruikte spullen aangeboden door standhouders uit Nederland, maar ook uit Duitsland en België. Er is een groot aanbod aan goederen die op de één of andere manier met elektronica te maken hebben.

Voor de radiohobbyisten zijn er allerlei spullen te koop variërend van antennes, kabels, meetapparatuur en voedingen tot allerlei soorten transceivers tot porto`s. En natuurlijk wordt de zelfbouwende elektronicahobbyist niet vergeten door het grote aanbod aan losse onderdelen en (sloop)apparaten. Voor de computerliefhebbers zijn er diverse componenten verkrijgbaar om hun systemen te updaten, nieuw en gebruikt.

Dus mocht u op zoek zijn naar een moeilijk verkrijgbaar onderdeel, verzamelt u oude radio’s, oude leger apparatuur, of wat dan ook op het gebied van elektronica, kom dan zaterdag 15 juni a.s. naar deze gezellige radiomarkt bij het Multi Functioneel Centrum “M.F.C Aperloo” Stadsweg 27 ’t Harde. De markt begint om 09.00 uur en duurt tot 15.00 uur en de entree bedraagt 2 Euro. Er is voldoende gratis parkeerruimte in de omgeving.

Voor het laatste nieuws en informatie over het huren van een stand kijk op www.pi4nov.nl of stuur een e-mail naar: radiomarkt@pi4nov.nl.