svtharde’t HARDE – Na een jaar van festiviteiten rond het 75-jarig bestaan van S.V. ’t Harde vormt de uitgave van een jubileumboek het slotstuk van het jubileumseizoen. Een boek waar ruim een jaar aan gewerkt is en waaraan jong en oud medewerking heeft verleend. Het jubileumboek beschrijft de historie van S.V. ’t Harde van oprichting tot heden. Vele mooie, en soms minder mooie herinneringen passeren de revue. Zowel van het eerste elftal, de overige senioren, de jeugd, de accommodaties, maar uiteraard ook van mensen die veel hebben betekend voor de vereniging.

De uitreiking van deze speciale uitgave vindt plaats tijdens de jaarlijkse familiedag van S.V. ’t Harde, op zaterdag 8 juni a.s. De ‘gouden generatie’ van de jaren ’60 is uitgenodigd om het eerste exemplaar in ontvangst te nemen.

Uiteraard zijn er kosten verbonden aan het maken van het jubileumboek. Om iedere geïnteresseerde tegemoet te komen, wordt er een voorverkoop gehouden. De prijs voor het jubileumboek tijdens deze voorverkoop bedraagt € 9,95. De voorverkoopadressen zijn Readshop Marsman in ’t Harde, Primera Bruijnes in Elburg en achter de bar in de kantine van S.V ’t Harde.

Online bestellen kan natuurlijk ook. Dit kan, graag met vermelding van uw persoonsgegevens, via jubileumboek@svtharde.nl. Ná de eerste uitgave op 8 juni a.s. bestaat er natuurlijk ook de mogelijkheid om het jubileumboek aan te schaffen. De kosten zijn dan € 12,50. De eerder genoemde verkoopadressen blijven na 8 juni gehandhaafd.

Luister hier een interview over het jubileumboek.