zomer_op_tharde’t HARDE – Om de “Langste dag van ’t Harde” nieuw leven in te blazen is er eind 2012 een actie gestart door ondernemersvereniging ’t Harde, waarbij aan de inwoners van ’t Harde werd gevraagd een naam te verzinnen die de mensen zou aanspreken. Uit de vele inzendingen zijn 3 namen geselecteerd, waaruit de jury de winnende naam heeft gekozen “Zomer op ’t Harde”.

De winnende nieuwe naam komt van Margriet Eijbrink, en zij heeft een lang weekend weg voor 6 personen naar Centerparcs en een prijzenpakket gewonnen. Ook de twee andere namen die geselecteerd waren zijn in de prijzen gevallen. Lisa Smit heeft 2 toegangskaarten voor de halve bekerfinale Pec Zwolle- PSV gewonnen en Hennie Kroneman een Metamorfose.

Op de foto van links naar rechts Patricia Hoogendijk van Unique ’t Harde zij heeft de metamorfose verzorgd. Margriet Eijbrink bedenker van “Zomer op ’t Harde”. Lisa Smit winnares van de voetbalkaarten, Hennie Kroneman winnares van de metarmorfose Fbie-Anne Seller is stageloper en helpt mee bij de organisatie van “Zomer op ’t Harde, Zij heeft de 1e prijs vast van de winnares van de eindejaarsactie van ondernemingsvereniging ’t Harde en Mevr. Klein is ook winnares in de eindejaarsactie van de Metamorfose aangeboden door Unique ’t Harde.

“Zomer op ’t Harde zal dit jaar plaats vinden op zaterdag 1 juni. Hoe de invulling van deze dag wordt, daar komen we later op terug. Dat het anders wordt is zeker, maar hoe wordt een verrassing. Maar het wordt zeker iets om naar uit te kijken, dus zet het vast in je agenda.