Mega kidzz festijn‘T HARDE – Sporthal MFC Aperloo, Stadsweg 27 in ’t Harde is de locatie waar het ook dit keer plaatsvindt, voor de vierde keer op rij. Het is een groot succes en sommige kinderen komen op beide dagen naar het Festijn. Op woensdag 20 februari van 10.00 uur – 16.30 uur en op donderdag 21 februari van 10.00 uur – 16.00 uur zorgen Van Aperlo Attractieverhuur en Giga-Fun weer voor veel vertier voor kinderen van 2 – 12 jaar. Springkussens (ook weer nieuwe springkussens!), stormbanen, racesimulators, schminksters, ballenbak. Het is een greep uit de activiteiten die worden aangeboden. Er is een aparte hoek voor kids tot 4 jaar. Aart van Aperlo vertelt:”Nieuw dit jaar is Schnappy de draak. Je kruipt in de bek van de draak en de bek sluit zich en je glijdt aan de binnenkant van de draak weer naar beneden”.

Samen met Jan van de Berg van Giga-Fun gaat hij voor de opbouw zorgen. Hij geeft aan dat er veel bij komt kijken maar dat het geweldig is om te doen. Van Aperlo:”Je ziet alleen maar blijde kinderen”. Voor kortingsbonnen kan gekeken worden op de nieuwe website www.aperloverhuur.nl en een bezoek aan de facebookpagina van Van Aperlo kan gratis kaarten opleveren. Van Aperlo Attractieverhuur heeft het assortiment fors uitgebreid. De spidertoren komt er aan, nieuw in Nederland en speciaal ontworpen voor Van Aperlo. Er is een speciale categorie met waterspelen. ,,We hebben nu een hindernisbaan die op het water blijft drijven, ideaal voor zwembaden” aldus Van Aperlo. De Wipe Outbaan is uitgebreid zodat er een parcours gemaakt kan worden van 85 meter. Verder hebben ze een springkussen laten maken voor een bepaalde groep ,,goede doelen”. Voor meer informatie zie de website.

Van Aperlo geeft aan dat ondanks de gestegen kosten hun prijzen hetzelfde zijn gebleven. Verhuur van tenten bieden zij aan, alsmede groepsarrangementen: denk aan snorfietsverhuur voor groepen. Voor alle kinderen in de regio: kom op 20 en 21 februari naar Mfc Aperloo voor het Mega Kidzz Festijn!