Gymnastiekvereniging O.D.I. ’t Harde start in de week van 29 augustus weer met haar lessen in het MFC Aperloo. Opnieuw werd de vereniging aan het eind van het seizoen en ook vlak voor de start van het nieuwe seizoen geconfronteerd met een aantal opzeggingen vanuit de leiding. Het bestuur en resterende leiding is aan het werk gegaan om oplossingen te vinden en zijn daarin wonderwel geslaagd. Zo wordt Yentl Bos onze nieuwe dansinstructrice en gaat Marrit Zoet de conditie van alle senioren groepen op peil houden.

Ben je 16+ en lijkt je het leuk om (weer) te gaan turnen? Meld je dan snel voor deze nieuwe groep aan bij Bianca Koornberg, M 0613550762, E biancakoornberg@online.nl. Alleen bij voldoende deelname wordt gestart in het MFC Aperloo.
In de vakantie voorgenomen nu echt wat te gaan aan sport? Dan is nu je kans! ODI biedt als vereniging gezellige en leerzame lessen voor een zeer redelijke prijs en zorgt voor Ontspanning Door Inspanning.

Wil je meer weten kijk dan op onze website www.odigym.nl en zou je graag een keertje mee willen doen om je conditie op te vijzelen, heerlijk te dansen, lekker je energie kwijt te raken met Freerunning en springen of om je passie voor turnen uit te leven, dan ben je altijd welkom om een keertje mee te kijken en vrijblijvend mee te doen. Er zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar in alle groepen.

Op onze website: www.odigym.nl vind je foto- en filmimpressies om je een beeld te geven. Wij hopen je gauw welkom te mogen heten bij onze bijzonder gezellige vereniging , die volgend jaar 50 jaar bestaat!

Meer info: www.odigym.nl of bij onze voorzitter Gert van Heun, E: gert@in-flow.nl, M: 0657930676.