EDE – ,,Ik hou een rotgevoel over aan deze wedstrijd. Door twee onachtzaamheden verlies je de drie punten. Zeker gezien het aantal kansen voor ons had er veel meer ingezeten”, baalde Marcel van der Hoop over het 2-1 verlies bij ’t Harde.

Het eerste half uur leek er niets aan de hand. Dick Hoefakker toonde zijn voetbalintellect door de te ver voor zijn doel staande doelman vanaf 35 meter te verrassen: 0-1. ,,We hadden grip op de wedstrijd”, lichte de trainer toe.

De 1-1 kwam dan ook uit het niets vallen. ,,Jorik van Ruiswijk stapte te snel in. Uiteindelijk scoort Kevin van Renselaar met een zondagschot de gelijkmaker. Toen waren we de kluts even kwijt. Want Michiel Berkhof dekte even later niet goed door. Omdat ook de rugdekking ontbrak, werd het 2-1.” Mark Tichelaar scoorde vanaf punt zestien meter.

,,In de tweede helft hadden wij het weer onder controle”, had Van der Hoop gezien. ,,We hadden wel vijf, zes uitgespeelde kansen. Maar Frank van der Wagen, Simon Kooiman, Samir Raoui, Mike Molenaar en Frank Jacobs zagen allemaal geen kans om te scoren. Dan snap je mijn gevoel. De betere ploeg zijn, goed spelen, maar wel met lege handen naar huis.”

{plusone}