Een heel jaar van activiteiten komt eraan bij de plaatselijke S.V. ’t Harde, de reden het 75 jarig bestaan van de Sportvereniging en wel op 15 mei 2012. De selectie van S.V. ’t Harde mag het gaan opnemen tegen de kampioen van de Jupiler League FC Zwolle op 14 mei 2012.

Een echte doelstelling voor het seizoen 2011-2012 had Erwin Brem niet. “Het klinkt misschien een beetje raar maar voor ons is het belangrijk dat we bij de vier onderste plaatsen wegblijven en zo hoog mogelijk eindigen, zeker in het jubileumjaar van de club”. Dit was zijn uitspraak aan het begin van het seizoen in de 2e klasse. Dat we dan ook nog op de “Countdown” (voor)avond van ons Jubileum-seizoen tegen FC Zwolle mogen spelen is toch geweldig!

Op 14 mei zal de aftrap van de wedstrijd S.V. ’t Harde tegen FC Zwolle op Sportpark Schenk plaatsvinden om 19.00 uur. Voor toegangskaarten worden binnenkort de verkooppunten bekend gemaakt.

Er zijn kaarten te verkrijgen in de voorverkoop voor de prijs van € 5,= voor volwassenen en   € 2,50 voor de jeugd tot 12 jaar en 65+. Op de dag van de wedstrijd aan de kassa voor de prijs van € 6,= voor volwassenen en € 3,= voor de jeugd tot 12 jaar en 65+.