MFC AperloKomende zaterdag 24 mei vindt de traditionele grote militaria verzamelbeurs plaats in het Multi Functioneel Centrum “Aperloo” aan de stadsweg 27 in ’t Harde. Vele standhouders bieden hun militaire spullen aan of kopen zelf militaria aan van de bezoekers. Natuurlijk is dit ook de gelegenheid om te ruilen.

Op de verzamelbeurs is een groot assortiment aan militaria te vinden vanaf 1900 met veel materiaal uit de tweede wereldoorlog, Nederlands Indië maar ook hedendaagse emblemen, medailles en uitrustingsstukken. Ook zijn er boeken en andere militaire documentatie te vinden. Een unieke gelegenheid om uw verzameling aan te vullen of om kennis te nemen van diverse militaire zaken. Naast de gebruikelijke zaken zojuist genoemd is er ditmaal ook brandweermateriaal aanwezig zoals helmen, emblemen, uitrusting etc. etc.
De verzamelbeurs is vanaf 09.00 uur geopend voor bezoekers en sluit om 12.00 uur. Voor informatie belt u Gerrit Bosch 06-25017830 of bezoekt u de website www.militariabeurs.info