modelwoning_tharde’t HARDE – Burgemeester de Lange en wethouder Polinder van de gemeente Elburg waren samen met UWOON-bestuurder Moniek van Balen op 2 december aanwezig bij de opening van twee modelwoningen in het nieuwe centrum van ‘t Harde.

Ze zijn bedoeld om belangstellenden voor een koopwoning een goed beeld te geven van de mogelijkheden. De inrichting van de woningen is verzorgd door Ten Cate Wonen & Slapen uit ’t Harde.

De bouw van fase 1 van het nieuwe centrum ’t Harde is in volle gang. Woningcorporatie UWOON ontwikkelt in deze fase 10 huur- en 26 koopappartementen. De huurwoningen zijn allemaal toegewezen. Bij de koopwoningen is nog voldoende keuze. UWOON vertrouwt erop dat door de aantrekkende economie en stijgende woningverkopen in Nederland ook de appartementen in ’t Harde snel verkocht zijn.

Voor het bezichtigen van de modelwoningen kunnen geïnteresseerden een afspraak maken bij de betrokken makelaars. UWOON biedt belangstellenden voor het nieuwe centrum daarnaast de mogelijkheid een kijkje bij de bouw te nemen, iedere donderdagmiddag tussen 15.00 en 16.00 uur. Zij kunnen zich melden bij het informatiepunt in het winkelcentrum.

De oplevering van de woningen uit fase 1 komt al snel dichterbij. Naar verwachting zijn de appartementen klaar in februari 2014.