svtharde’t HARDE – Wanneer je het eerste kwartier van de wedstrijd bekijkt zou niemand een kleine voorsprong voor de Groen-witten vreemd hebben gevonden. Wanneer je de einduitslag bekijkt lijkt dit ongeloofwaardig maar de wedstrijd kreeg in een tijdsbestek van anderhalve minuut een complete turn-over.

Een totaal verkeerde pass van Patrick van de Dragt belandde in de voeten van spits Overheem die Rob Porte bediende en hij rondde goed af. (1-0). Terschuurse Boys kreeg ineens door dat s.v.’t Harde hier niet op gerekend had en zette na de aftrap van de 1-0 onmiddellijk druk wat een vrije schop opleverde op de rand van de zestien. De snoeihard ingeschoten bal werd nog wel gepareerd door doelman Grootkarzijn waar alleen Dennis van de Veen op reageerde en hij scoorde de 2-0.

Zoals gezegd was s.v.’t Harde volledig van de kaart en had het geen antwoord op de meerdere malen goed uitgevoerde counters van Terschuur en mocht het blij wezen dat het slechts 2-0 was na 45 minuten spelen. Na de rust kun je proberen om de aansluiting te bewerkstelligen en is er misschien nog uitzicht op een punt. Alles was minder waar want in de 47e minuut was het opnieuw Rob Porte die simpel binnen kon tikken en alle hoop bij s.v.’t Harde wegnam.

Grootste plaaggeest voor ’t Harde was spits Ruud Overheem die nog twee doelpunten voor zin rekening nam en bij bijna iedere aanval betrokken was. Roy van de Veen leverde ook zijn bijdrage waardoor de 6-0 einduitslag in de boeken kwam.