kleedkamertharde5Eind oktober 2015 zijn de vrijwilligers gestart met de nieuwbouw van 4 kleedkamers, een toiletgroep, een techniekruimte en een nieuwe gang voor het gedeelte van de bestaande kleedkamers. Dit is de eerste fase van het ambitieuze revitaliseringsplan. Dit plan zal ons mooie sportpark weer een moderne uitstraling geven.

De werkzaamheden zijn tot op heden voortvarend gegaan. De vrijwilligers zijn vanaf het begin enthousiast en dit enthousiasme is er tot op de dag van vandaag nog steeds. Als club mogen wij hier zeer trots op zijn!

Aankomende zaterdag start de Veluwecup. De nieuwe kleedkamers en toiletgroep worden dan in gebruik genomen, de gang is nog niet gereed. Met deze werkzaamheden zijn de vrijwilligers begin juni gestart. Wanneer dit gedeelte gereed is, is nog niet bekend, na deze werkzaamheden zal er even rust zijn. Doelstelling is om aan het einde van dit seizoen te starten met fase 2. Hier komen we binnenkort op terug.

De vrijwilligers zijn inmiddels wel gestart om de oude kleedkamers 7 & 8 te demonteren en alvast gereed te maken voor de renovatie. Ook het oude ballenhok is het aankomende seizoen niet meer in gebruik, dit gaat in de volgende fase een kleedkamer worden. Het ballenhok is nu verhuisd naar kleedkamer 2.

Voor het aankomende seizoen hebben wij 9 kleedkamers in gebruik. De bestaande kleedkamers 1, 3, 4, 5 & 6 en de 4 nieuwe kleedkamers 7 t/m 10.

Als vereniging zijn wij blij dat de eerste fase bijna is afgerond. De nieuwe kleedkamers zijn voorzien van vloerverwarming en alle verlichting werkt op sensoren. Er is een automatische legionellabeheersysteem aangelegd en er is gekozen om alle kleedkamers bijna in het geheel te betegelen. Dit maakt het schoonmaken voor de vrijwilligers een stuk makkelijker. Er zitten op dit moment alleen tijdelijke deuren in de kleedkamers, de definitieve deuren worden aan het einde van de maand geleverd.

Met deze ingebruikname willen wij als vereniging alle vrijwilligers heel erg bedanken. Zonder deze mensen is een project als deze niet meer uit te voeren voor een vereniging als de onze. Ook de vele lokale bedrijven die meegeholpen hebben zijn wij onze dank verschuldigd, net zoals onze trouwe supportersvereniging “Groen Wit”. De gemeente Elburg heeft ons ook uitstekend geholpen. Prettig dat de lokale overheid begaan is met de sportverenigingen in zijn totaliteit!
De officiële opening zal op een later tijdstip plaatsvinden, hierbij zal een ieder uitgenodigd worden.
Leden, bezoekende clubs, geniet van de nieuwe kleedkamers en behandel deze met respect!

kleedkamertharde1 kleedkamertharde2 kleedkamertharde3 kleedkamertharde4