veluwecup’t HARDE – Dit jaar zal de opbrengst van het Rabobank Veluwecup toernooi ten goede komen van de Stichting Veluwse Wensambulance www.veluwsewensambulance.nl. Een van de doelstellingen van de Rabobank Veluwecup is om een deel van de opbrengsten van het toernooi een goed doel te steunen.

In het verleden zijn deze ten goede gekomen aan Kika, de stichting Elburg helpt Gambia en de Voedselbank Elburg/Oldebroek.
De gedachte die de Stichting Veluwse Wens Ambulance heeft, het geheel kosteloos uitvoeren van de (laatste) wensen van mensen die vaak niet lang meer te leven hebben, spreekt ons allemaal erg aan. “Nog één keer het ouderlijk huis zien“, “Nog één keer naar het strand“, of “Die club bezoeken waar u altijd zo graag kwam”.
De Veluwse Wens Ambulance maakt het mogelijk dat ook deze mensen hun laatste wens in vervulling kunnen laten gaan, waarbij de mens en de wens altijd centraal staan. Dit betekent dat u allen de Wens Ambulance steunt op het moment dat u naar uw favoriete club komt kijken tijdens de Veluwecup.