version30

Het is 2013 inmiddels en het was hoog tijd dat ook tharde.com met haar tijd meeging. Zoals u ziet is er qua functionaliteit niks ingeleverd maar op vele punten is de site veranderd (en hopelijk ook verbeterd). De meeste veranderingen merkt u als bezoeker niets van maar aan de achterkant van de website werkt het allemaal veel soepeler en hebben we vele dingen kunnen automatiseren.

De laatste jaren is integratie van allerlei diensten op het internet steeds belangrijker geworden en mede met het oog hierop is er voor een nieuwe website in deze vorm gekozen. Aan de rechterkant van de website zijn alle interactieve elementen gebundeld. Rechtsboven in begonnen met het tonen van de laatste reacties, hierna krijgt u twitterberichten over ’t Harde te zien en daar onder wordt een Facebook widget getoond. Alle berichten die op deze pagina verschijnt zullen vanaf heden ook op simultaan op Facebook en Twitter verschijnen.

De nieuwe versie van tharde.com is veel meer gericht op interactie met de bezoeker. Bijna alle pagina’s kunnen worden gedeeld via Social Media door de knoppen die bovenaan pagina’s staan. Verder kan er nu ook als gast worden gereageerd op berichten die op de website verschijnen. Hiervoor is dus geen enkele vorm van registratie en inloggen nodig.

De inhoud van de website zal niet veel veranderen. Er zal nog steeds het laatste nieuws en informatie worden gepost, de insteek is om de frequentie van nieuwe berichten wel omhoog te brengen. Hiervoor is natuurlijk wel hulp nodig! Dus heeft u interessante foto’s, punten voor de kalender, relevante weblinks of wilt u op een andere manier bijdragen aan deze site? Laat het dan weten via TwitterFacebook, het contactformulier of mail ons op info@tharde.com.

Feedback op de nieuwe website wordt gewaardeerd dus laat weten wat u van de nieuwe website vindt! Ook kunnen foutjes natuurlijk nog voorkomen, dus komt u iets tegen schroom dan niet om dit te laten weten via één van bovengenoemde manieren.